- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Aviečių pyragas
INGREDIENTAI:
2 stiklinių kvietinių miltų,
2 šaukštų cukraus,
150 g kepinių margarino,
2 plytelės baltojo šokolado,
250 ml grietinėlės,
1 stiklinės aviečių,
druskos.
2 šaukštų cukraus,
150 g kepinių margarino,
2 plytelės baltojo šokolado,
250 ml grietinėlės,
1 stiklinės aviečių,
druskos.
GAMINIMAS:
Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirkite ant silpnos ugnies vis pamaišydami, kol ištirps. Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišykite iki vienalytės masės. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikykite šaldiklyje.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iš tešlos suformuokite pyrago pagrindą. Kepkite 25-30 min., išėmę leiskite atvėsti. Šokolado kremą išplakite plakikliu. Pusę aviečių suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias išdėliokite ant viršaus, pabarstykite baltojo šokolado drožlėmis.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iš tešlos suformuokite pyrago pagrindą. Kepkite 25-30 min., išėmę leiskite atvėsti. Šokolado kremą išplakite plakikliu. Pusę aviečių suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias išdėliokite ant viršaus, pabarstykite baltojo šokolado drožlėmis.
Comments
Post a Comment