- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Braškių pyragas
INGREDIENTAI:
200 g morkų,
200 g migdolų,
1 citrina,
4 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos,
150 ml cukraus,
175 ml miltų,
2 šaukštai sviesto arba margarino.
200 g migdolų,
1 citrina,
4 kiaušiniai,
žiupsnelis druskos,
150 ml cukraus,
175 ml miltų,
2 šaukštai sviesto arba margarino.
K r e m u i:
200 g grietinėlės,
50 ml fruktozės,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus.
P a p u o š i m u i:
braškių.
GAMINIMAS:
Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Sumalkite arba sutarkuokite migdolus. Nuplaukite citriną ir sutarkuokite jos žievelę. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į išplaktus kiaušinio trynius su druska suberkite miltus ir susmulkintus migdolus.
Išmaišykite. Supilkite tarkuotas morkas, išplaktus kiaušinio baltymus. Išmaišykite. Gautą masę supilkite į išteptą sviestu arba margarinu kepimo formelę (maždaug 24 cm skersmens). Kepkite 175 laipsnių karščio temperatūroje apie 35 minutes. Atvėsinkite. Sumaišykite kremo ingredientus. Ištepkite pyragą. Pyrago viršų dekoruokite nuplautomis braškėmis.
Išmaišykite. Supilkite tarkuotas morkas, išplaktus kiaušinio baltymus. Išmaišykite. Gautą masę supilkite į išteptą sviestu arba margarinu kepimo formelę (maždaug 24 cm skersmens). Kepkite 175 laipsnių karščio temperatūroje apie 35 minutes. Atvėsinkite. Sumaišykite kremo ingredientus. Ištepkite pyragą. Pyrago viršų dekoruokite nuplautomis braškėmis.
Comments
Post a Comment