- Get link
- Other Apps
Featured post
- Get link
- Other Apps
Cinamoniniai keksiukai -
Tešlai:
120 g sviesto,
80 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
3 kiaušiniai,
250 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukšteliai cinamono,
80 ml pieno,
glazūruotų migdolų.120 g sviesto,
80 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
3 kiaušiniai,
250 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukšteliai cinamono,
80 ml pieno,
Kremui:
150 g juodojo šokolado,
70 g sviesto,
žiupsnelis vanilinio cukraus,
100 g cukraus pudros.
cinamoniniu keksiuku GAMINIMAS:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti.
Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pripildyti tešlos. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Kepinius sudėti ant grotelių pusvalandžiui ataušti. Nupjauti
atvėsusių keksiukų viršūnes ir jas padalyti per pusę.
Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu. Supilti lydytą sviestą, suberti vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir gerai išsukti.
Atvėsusią šokolado masę supilti į konditerinį švirkštą ar maišelį ir kremo gausiai užspausti ant keksiukų. Viršų papuošti įvairių spalvų glazūruotais migdolais ir keksiukų puselėmis.
Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pripildyti tešlos. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Kepinius sudėti ant grotelių pusvalandžiui ataušti. Nupjauti
atvėsusių keksiukų viršūnes ir jas padalyti per pusę.
Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu. Supilti lydytą sviestą, suberti vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir gerai išsukti.
Atvėsusią šokolado masę supilti į konditerinį švirkštą ar maišelį ir kremo gausiai užspausti ant keksiukų. Viršų papuošti įvairių spalvų glazūruotais migdolais ir keksiukų puselėmis.
Comments
Post a Comment