Receptai be GMO ,Sveikas maistas myli moteris

Cinamoniniai keksiukai

keksiuku su cinamonu receptas - INGREDIENTAI: cinamoniniams keksiukams .....cinamoniniu keksiuku GAMINIMAS:  Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pripildyti tešlos. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Kepinius sudėti ant grotelių pusvalandžiui ataušti. Nupjauti atvėsusių keksiukų viršūnes ir jas padalyti per pusę. Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu. Supilti lydytą sviestą, suberti vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir gerai išsukti. Atvėsusią šokolado masę supilti į konditerinį švirkštą ar maišelį ir kremo gausiai užspausti ant keksiukų. Viršų papuošti įvairių spalvų glazūruotais migdolais ir keksiukų puselėmis.

Cinamoniniai keksiukai -


keksiuku su cinamonu receptas

keksiuku su cinamonu receptas

INGREDIENTAI:

cinamoniniams keksiukams 

Tešlai:
120 g sviesto,
80 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
3 kiaušiniai,
250 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukšteliai cinamono,
80 ml pieno,
glazūruotų migdolų.
Kremui:
150 g juodojo šokolado,
70 g sviesto,
žiupsnelis vanilinio cukraus,
100 g cukraus pudros.


cinamoniniu keksiuku GAMINIMAS:

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti.

Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pripildyti tešlos. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Kepinius sudėti ant grotelių pusvalandžiui ataušti. Nupjauti
atvėsusių keksiukų viršūnes ir jas padalyti per pusę.

Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu. Supilti lydytą sviestą, suberti vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir gerai išsukti.

Atvėsusią šokolado masę supilti į konditerinį švirkštą ar maišelį ir kremo gausiai užspausti ant keksiukų. Viršų papuošti įvairių spalvų glazūruotais migdolais ir keksiukų puselėmis.



žymės:
Reakcijos:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

naujienos

[facebook]

Susisiekimo forma

Vardas

El. paštas *

Pranešimas *

Teikia „Blogger“.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget