- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Greitasis pyragas
INGREDIENTAI:
5 dideli obuoliai,
200 g sviesto,
4 šaukštai avižinių dribsnių,
po 1,5 stiklinės miltų,
1,5 stiklinės miltų,
pagal skonį cinamono,
vanilinio cukraus,
nutarkuotų citrinos žievelių,
saujelė razinų be kauliukų,
50 ml brendžio.
200 g sviesto,
4 šaukštai avižinių dribsnių,
po 1,5 stiklinės miltų,
1,5 stiklinės miltų,
pagal skonį cinamono,
vanilinio cukraus,
nutarkuotų citrinos žievelių,
saujelė razinų be kauliukų,
50 ml brendžio.
GAMINIMAS:
Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Razinas nuplaukite verdančiu vandeniu ir pusvalandžiui pamerkite į brendį. Smulkintus obuolius sumaišykite su nutarkuotomis citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir brendyje mirkytomis gerai nuvarvintomis razinomis.
Miltus išmaišykite su avižiniais dribsniais ir cukrumi. Sviestą smulkiai sukapokite ir sumaišykite su miltais, cukrumi, avižiniais dribsniais. Į riebalais išteptą karščiui atsparų dubenį krėskite pusę tešlos, tada paskirstykite obuolius ir užberkite likusia tešla. Pyragą kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min. Tiekite su vaniliniais ledais.
Miltus išmaišykite su avižiniais dribsniais ir cukrumi. Sviestą smulkiai sukapokite ir sumaišykite su miltais, cukrumi, avižiniais dribsniais. Į riebalais išteptą karščiui atsparų dubenį krėskite pusę tešlos, tada paskirstykite obuolius ir užberkite likusia tešla. Pyragą kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min. Tiekite su vaniliniais ledais.
Comments
Post a Comment