- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Pudingo pyragas
INGREDIENTAI:
T e š l a i:
100 g varškės,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai pieno,
50 g cukraus,
150 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
1 indelis konservuotų ananasų (apie 7 griežinėlius).
100 g varškės,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai pieno,
50 g cukraus,
150 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
1 indelis konservuotų ananasų (apie 7 griežinėlius).
P u d i n g u i:
2 kiaušiniai,
200 g grietinėlės,
1 citrinos sutarkuota žievelė,
75 g cukraus,
50 g miltų,
cukraus pudros pyragui papuošti.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą. Ja išklokite sviestu pateptą kepimo formą. Ananasų žiedus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir suberkite ant tešlos. Trynius suplakite su cukrumi, grietine, citrinos žievele ir miltais.
Baltymus suplakite iki standžių putų ir įmaišykite į pudingo masę. Gautą masę supilkite ant ananasų gabalėlių. Pyragą kepkite 200 laipsnių karščio tamperatūros orkaitėje. Atvėsusį pyragą papuoškite cukraus pudra.
Baltymus suplakite iki standžių putų ir įmaišykite į pudingo masę. Gautą masę supilkite ant ananasų gabalėlių. Pyragą kepkite 200 laipsnių karščio tamperatūros orkaitėje. Atvėsusį pyragą papuoškite cukraus pudra.
Comments
Post a Comment