- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Pyragas su ananasais
INGREDIENTAI:
Konservuotų ananasų,
100 g sviesto,
100 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
1/2 citrinos žievelių,
3 kiaušiniai,
50 g miltų,
60 g maltų migdolų,
50 g krakmolo,
šaukštelis kepimo miltelių,
cukraus pudros.
100 g sviesto,
100 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
1/2 citrinos žievelių,
3 kiaušiniai,
50 g miltų,
60 g maltų migdolų,
50 g krakmolo,
šaukštelis kepimo miltelių,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Minkštą sviestą išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska iki vientisos masės. Suberkite tarkuotas citrinų žieveles, įmuškite kiaušinius. Nusijotus miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais bei migdolais ir suberkite į sviesto masę.
Kepimo formą ištepkite sviestu, sukrėskite tešlą, išlyginkite jos paviršių. Ant tešlos sudėkite konservuotus ananasus. Šaukite pyragą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros kepkite 30-40 minučių. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Kepimo formą ištepkite sviestu, sukrėskite tešlą, išlyginkite jos paviršių. Ant tešlos sudėkite konservuotus ananasus. Šaukite pyragą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros kepkite 30-40 minučių. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Comments
Post a Comment