- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Pyragas su vyšnių uogiene
INGREDIENTAI:
T e š l a i:
250 g sviesto,
1 kiaušinis,
250 g cukraus,
2 šaukštai kakavos,
1 šaukštas cinamono,
250-300 g miltų,
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių,
250 g sumaltų lazdynų riešutų,
0,5 l vyšnių uogienės,
cukraus pudros pyragui pabarstyti.
250 g sviesto,
1 kiaušinis,
250 g cukraus,
2 šaukštai kakavos,
1 šaukštas cinamono,
250-300 g miltų,
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių,
250 g sumaltų lazdynų riešutų,
0,5 l vyšnių uogienės,
cukraus pudros pyragui pabarstyti.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. palaikykite šaltai. Tuomet iš 3/4 tešlos iškočiokite 5 mm storio kvadratinį lakštą ir įklokite jį į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Ant viršaus supilkite vyšnių uogienę ir išlyginkite jos paviršių. Iš likusios tešlos iškočiokite 5 mm storio lakštą ir supjaustykite juostelėmis. Juosteles sukryžiuokite ant pyrago. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Iškeptą pyragą supjaustykite gabalėliais, pabarstykite cukraus pudra.
Ant viršaus supilkite vyšnių uogienę ir išlyginkite jos paviršių. Iš likusios tešlos iškočiokite 5 mm storio lakštą ir supjaustykite juostelėmis. Juosteles sukryžiuokite ant pyrago. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Iškeptą pyragą supjaustykite gabalėliais, pabarstykite cukraus pudra.
Comments
Post a Comment