- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Šaltas šokoladinis pyragas
INGREDIENTAI:
250 g avižinių sausainių,
150 g pieniško šokolado,
150 g juodojo šokolado,
100 g sviesto,
100 ml šviesaus sirupo,
100 g marmelado,
60 g razinų,
60 g graikinių riešutų,
1 šaukštelio vanilinio, miltinio cukraus.
150 g pieniško šokolado,
150 g juodojo šokolado,
100 g sviesto,
100 ml šviesaus sirupo,
100 g marmelado,
60 g razinų,
60 g graikinių riešutų,
1 šaukštelio vanilinio, miltinio cukraus.
GAMINIMAS:
Avižinius sausainius sutrupinkite mažais gabaliukais. Razinas nuplaukite ir nusausinkite. Marmeladą ir graikinius riešutus supjaustykite. Viką sumaišykite. Šokoladą, sviestą, vanilinį cukrų ir sirupą išlydykite karšto vandens vonelėje, gerai sumaišykite.
Šokolado, sviesto ir sirupo mišinį supilkite į sausainių mišinį. Išmaišykite. Tešlą sudėkite ant maistinės plėvelės, suformuokite dešrą ir susukite. Laikykite šaltai 2 valandas arba per naktį. Patiekite supjaustę trikampiais gabaliukais ir papuoškite.
Šokolado, sviesto ir sirupo mišinį supilkite į sausainių mišinį. Išmaišykite. Tešlą sudėkite ant maistinės plėvelės, suformuokite dešrą ir susukite. Laikykite šaltai 2 valandas arba per naktį. Patiekite supjaustę trikampiais gabaliukais ir papuoškite.
Comments
Post a Comment