- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“
INGREDIENTAI:
10 pyragėlių:
450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
850 ml konservuotų persikų puselių;
1 trynys;
100 g cukraus pudros
1 citrinos sultys.
450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
850 ml konservuotų persikų puselių;
1 trynys;
100 g cukraus pudros
1 citrinos sultys.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“
GAMINIMAS:
Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Persikus padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Tešlą iškočioti ir padalinti į 10 kvadratų. Į kiekvieno tešlos kvadrato vidurį įdėti po vieną persiko puselę. Tešlos kraštus aptepti tryniu ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti orkaitėje 15-20 min. Ataušinti.
Cukraus pudrą iki vientisos masės sumaišyti su citrinų sultimis. Šiuo glajumi aplink kiekvieną persiko puselę išlieti „kepto kiaušinio baltymą“. Palaukti, kol glajus sustings ir patiekti.
Cukraus pudrą iki vientisos masės sumaišyti su citrinų sultimis. Šiuo glajumi aplink kiekvieną persiko puselę išlieti „kepto kiaušinio baltymą“. Palaukti, kol glajus sustings ir patiekti.
Comments
Post a Comment