Featured post

Zero Point Weight Watchers vegetable soup recipe

Rožių pyragas

Rožių pyrago receptas -

roziu pyrago receptas

rožių pyrago receptas

INGREDIENTAI:rožių pyragui

Tešlai:
200 g varškės;
6 valg. š. pieno;
1 kiaušinis;
125 ml aliejaus;
100 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
400 g miltų;
1 pak. kepimo miltelių;
75 g minkšto sviesto arba margarino;
Riebalų formai patepti.
Įdarui:

75 g šviesių razinų;
75 g tamsių razinų;
50 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
100 g nuluptų kapotų migdolų;
Kondensuoto pieno pyragui aptepti.

rožių pyrago GAMINIMAS:

Varškę gerai išmaišyti su pienu, kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Pusę šio mišinio įmaišyti į varškės masę, likusius miltus įminkyti. Iš tešlos iškočioti 50 cm ilgio ir 40 cm pločio lakštą ir jį aptepti minkštu sviestu arba margarinu.

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Įdarui sumaišyti tamsias ir šviesias razinas, cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus ir suberti ant tešlos. Ją suvynioti į vyniotinį (ilguoju kraštu), supjaustyti į 16 dalių ir dėti į 26 cm skersmens riebalais išteptu dugnu torto formą. Aptepti kondensuotu pienu. Kepti 35-55 min.

Comments