- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Abrikosų pyragas su migdolais -
250 g sviesto;
250 g cukraus;
3 kiaušiniai;
4 papildomi kiaušinių tryniai;
100 g miltų;
20 g apelsinų likerio;
2 arb. š. apelsinų sulčių;
100 g migdolų;
400 g abrikosų.
250 g cukraus;
3 kiaušiniai;
4 papildomi kiaušinių tryniai;
100 g miltų;
20 g apelsinų likerio;
2 arb. š. apelsinų sulčių;
100 g migdolų;
400 g abrikosų.
abrikosų pyrago GAMINIMAS:
Orkaitę įkaitiname iki 170°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakame iki purumo, įmušame po vieną kiaušinių, sudedame papildomus kiaušinių trynius ir šiek tiek miltų. Viską išmaišome, supilame apelsinų sultis ir likerį. Suberiame likusius miltus, migdolus. Masę sudedame į paruoštą kepimo formą, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame orkaitėje apie 80 min.
Comments
Post a Comment