- Get link
- X
- Other Apps
Featured post
- Get link
- X
- Other Apps
Arbatinis pyragas -
1 stiklinė užplikytos labai stiprios arbatos;
1 stiklinė cukraus;
2 valg. š. aliejaus;
1 arb. š. sodos;
Žiupsnelis druskos;
4 valg. š. mėgstamos uogienės;
1,5 stiklinės miltų;
Sviesto formai patepti;
Džiūvėsėlių formai pabarstyti.
1 stiklinė cukraus;
2 valg. š. aliejaus;
1 arb. š. sodos;
Žiupsnelis druskos;
4 valg. š. mėgstamos uogienės;
1,5 stiklinės miltų;
Sviesto formai patepti;
Džiūvėsėlių formai pabarstyti.
arbatinio pyrago GAMINIMAS:
Sodą sudedame į uogienę, išmaišome ir 5 min. paliekame. Paskui supilame arbatą, aliejų, cukrų, druską ir miltus. Viską labai gerai išmaišome. Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais. Supilame tešlą ir kepame iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Comments
Post a Comment