Featured post

Zero Point Weight Watchers vegetable soup recipe

lengvos salotos

 lengvos salotos
 

Šios salotos yra su Bolivine balanda ir avinžirniais, taip pat praturtintos kitų Viduržemio jūros regiono skonių. Palyginamos su tobulumu, gaminant šias salotas naudojamai karamelizuoti svogunai. Verta pasigaminti gaives ir lengvas salotas!

Ingridientai

  • 100g Bolivinė balanda
  • 400g konservuotų avinžirnių
  • 1 maža raudona paprika, nulupta ir supjaustyta
  • maža geltona paprika, nulupta ir supjaustyta
  • 12 vyšnių pomidorai, perpjauti perpuse
  • švieži petražolių lapai, susmulkinti
  • 100g puodelio juodųjų alyvuogių
  • 50g  Karamelizuoti svogūnai 
  • 20g gražgarstės
  • 50g  fetos

Gaminimas


  1. Nuplaukite  bolivine balanda per sietą su šaltu vandeniu. Nusausinkite, Įdėkite į mažą indą ir įpilkite 1 puodelį šalto vandens ir uždenkite. Užvirkite. Sumažinkite šilumą ir virkite 15 minučių, kol  išgaruos vanduo.  Atvėsinkite.
  2. Į bolivine balandą sudėkite avinžirnius, raudonųjų ir geltonųjų paprikų, vyšnių pomidorų, petražolių ir juodųjų alyvuogių.
  3.  Sudėkite gražgarstės lapus ant salotų. Šaukštas karamelizuotų svogūnų. Pabarstykite susmulkintą fetą,  prieš patiekiant.Lengvai gaminamos, greitos salotos .Puikiai vertina ir veganai , vegetarai.

Comments